Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nemzeti vágta(2)

2008.06.15
raiffeisen
Regisztr
Vissza

Megvannak a Nemzeti Vágta első "győztesei"!

Budapest, 2007. július 30. – Eljött végre a várva várt nap, és kisorsolásra került a Nemzeti Vágta smart típusú személygépkocsija. A nyereményt a www.vagta.hu weboldalon regisztrált látogatók között sorsolták ki. A nyereményjáték győztese: Kovács Dániel Szentesről. A nyereményéhez gratulálunk.

A nap második nyertese pedig egy egész közösség, hiszen a mai nappal lezárult a „Kedvenc város” szavazás is. A július 30-án lezárult játék a már hetek óta vezető Füzesgyarmat városának hozta meg a győzelmet. A település nevezési díját, lakosai lelkesedésének köszönhetően az esemény szervezőbizottsága állja.

A Nemzeti Vágta szervezői az autót a nyertesének, a részvételt igazoló okmányokat pedig Füzesgyarmat polgármesterének 2007. augusztus 2-án kívánja átadni a Hősök terén. További nyertesek is vannak, hiszen kisorsolásra került még 10 db VIP jegy is a jövő tavaszi rendezvényre.

Köszönjük mindenkinek, aki regisztrációjával részt vett a játékokban. Továbbra is érdemes lesz látogatni a honlapot, hiszen az eseményig hátralévő hónapokban még lesz alkalom velünk játszani, több nyereményakciót is tervezünk a Nemzeti Vágta iránt érdeklődők egyre népesebb táborának.

Sorsolás július 30-án, közjegyző jelenlétében!

smart személygépkocsi átadása: 2007. augusztus 2-án, a Hősök Terén 

Köszönjük, regisztrációját kérjük erősítse meg! A regisztrált e-mail címére kiküldtük az aktiválási linket!